Gruppchef

Vi söker en gruppchef till Energiservice projektledare för anställning i Skellefteå.

Sista ansökningsdag 3 februari. 

Tjänsten

Som gruppchef har du personalansvar avdelningens projektingenjörer. Du skapar och ger förutsättningar som leder till en säker och god arbetsmiljö där vi tillsammans genomför projekten och levererar efter kundens önskemål.

I tjänsten kommer du att aktivt jobba med projektmodellen. Du kommer driva och följa upp projekt inom samtliga energiområden på uppdrag av interna och externa kunder. Som gruppchef ansvarar du också för att skapa en övergripande funktion för KMA-relaterade frågor inom projekten.

I arbetsuppgifterna ingår även offertarbete, dialog med beställare samt uppföljning av ekonomi och projektets färdigställande.

Här blir du en del av avdelningen Marknad & Projekt som samlar expertkompetenser inom energisektorn. Vi erbjuder strategiskt partnerskap till interna och externa uppdragsgivare med målsättningen att vara ledande inom hållbara energitjänster.

Organisationen befinner sig i ett expansivt skede och som gruppchef kommer du spela en viktig roll i positioneringsarbetet och för verksamhetens fortsatta tillväxt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Tillträde så snart som möjligt.

Intresserad?

För att söka tjänsten behöver du vara trygg, målmedveten och kundorienterad. Du är ödmjuk, förtroendeingivande och har lätt för att skapa goda kontakter. Du gillar utmaningar och vågar satsa när du ser möjligheter.

Som chef är du strukturerad, tänker långsiktigt och är van att leda i förändring. Du arbetar aktivt för att skapa ett gott arbetsklimat och är en bra lagspelare.

Du har god datorvana, ett stort intresse för systemens uppbyggnad samt erfarenenhet av kalkyl- och offertarbete. Hos oss får du vara med och spela en viktig roll i energiomställningen och jobba för att möta framtidens behov inom energibranschen. Vi ska vara den ledande partnern för hållbara energitjänster.

Krav

  • Relevant högskoleutbildning eller flerårig arbetslivserfarenhet från liknande uppdrag.
  • Erfarenhet av ledaruppdrag där ledarskap, tydlig resultatinriktning och måluppföljning varit i fokus.
  • Erfarenhet av relationskapande och kundnära arbete.
  • Datorvana, gärna erfarenhet från projektverktyg.
  • B-körkort.

Meriterande

  • Erfarenhet från arbete inom KMA.
  • Kunskap om projektmodeller och projektverktyg.
  • Branscherfarenhet från energibranschen eller liknande uppdrag.

Vilka är vi då?

Energiservice Skellefteå är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vind, vatten, värme, industri och elnät. Vi är ett helägt dotterbolag i Skellefteå Kraft-koncernen – en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Vårt mål är ett Sverige som drivs av 100 % förnybar energi. Därför säljer vi bara 100 % förnybar kraft, och satsar så mycket vi orkar på investeringar och forskning.

Om rekryteringen

Energiservice Skellefteå arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.

Många befattningar inom Skellefteå Kraft-koncernen är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamheten som det innebär att arbeta inom energibranschen. Vid rekrytering till en sådan befattning ställs krav på säkerhetsprövning med registerkontroll innan kandidaten kan anställas. 

Vid frågor kontakta

Mathias Stenlund, avdelningschef Marknad & Projekt, 070-315 44 50
Roger Östman, Unionen, 0910-77 26 43
Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71
Robert Ingberg, SEKO, 0910-77 26 62
Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40

Lämna ansökan här

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.