Gruppchef Nät

Vill du leda och utveckla elnätet för att möjliggöra energiomställningen och jobba för att möta framtidens behov i energibranschen? Vi söker en gruppchef till lokalnät för anställning i Skellefteå.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten

I rollen som gruppchef kommer du leda och fördela arbetet inom gruppen för lokalnätet i Skellefteå.  Du har ett övergripande personal- och arbetsmiljöansvar där du ansvarar för planering, målsättning och uppföljning.

Du stöttar medarbetarna i arbetet genom ett nära ledarskap med fokus på utveckling av arbetssätt och metoder. 

Arbetet sker i tätt samarbete med projektledare, konstruktörer och övriga medarbetare på avdelningen samt med de tre andra grupper inom lokalnät på Energiservice.  Du kommer även vara i kontakt med underentreprenörer och kunder.

Som gruppchef blir du en del av ledningsgruppen för Nät där du rapporterar direkt till avdelningschef.

I din roll blir en del av avdelningen Elnät kust norr. Gruppen du kommer arbeta mot består av 15 distributionselektriker som jobbar dagtid och har beredskap. Vi arbetar med felavhjälpning, underhåll, kundnära tjänster samt ny och reinvesteringar på lokalnätet. 

Ta chansen att få jobba med en grupp kunniga medarbetare som är stolta över att jobba med ständiga förbättringar med fokus på säkerhet och kvalitet! 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med placering i Skellefteå. Tillträde snarast eller enligt överrenskommelse. Beredskap kan förekomma.

Välkommen med din ansökan!

Intresserad?

Vi söker dig som är strukturerad med öga för förbättringar och som drivs av att effektivisera arbetsgruppens processer. 

Som chef är du lyhörd med genuint intresse av att utveckla och motivera din arbetsgrupp. Du sätter alltid arbetsmiljö och säkerhet i första hand. 

 

Krav

  • Relevant högskoleutbildning eller gymnasieutbildning tillsammans med motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig

  • Flytande svenska i tal och skrift

  • B-körkort

Meriterande 

  • God kännedom om elnät, eldistribution och branschen

  • Ledarskapserfarenhet

Vilka är vi då?

Energiservice Skellefteå är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vind, vatten, värme, industri och elnät. Vi är ett helägt dotterbolag i Skellefteå Kraft-koncernen – en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent förnybar.

Om rekryteringen

Energiservice Skellefteå arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.

Många befattningar inom Skellefteå Kraft-koncernen är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamheten som det innebär att arbeta inom energibranschen. Vid rekrytering till en sådan befattning ställs krav på säkerhetsprövning med registerkontroll innan kandidaten kan anställas.

Frågor?

Camilla Ulander, Avdelningschef, 070-626 61 31

Roger Östman, Unionen, 0910-77 26 43

Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71

Robert Ingberg, SEKO, 0910-77 26 62

Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40

Lämna ansökan här

Sista dag för ansökan är 17 augusti.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.