KMA-samordnare

Vi söker en KMA-samordnare till Skellefteå.

Tjänsten

Som KMA-samordnare kommer du att samordna, handlägga och ansvara för kvalitet, miljö och arbetsmiljö på Energiservice. Ledningssystem, skyddsronder och myndighetskontakter är en del arbetet.

Du leder, utvecklar och förbättrar verksamheten och arbetssätt och är sakkunnig inom området.

Här blir du del av avdelningen Administration och du rapporterar direkt till VD.

Tjänsten är en tillsvidareanställing på 100%. Tjänsteresor kan förekomma.

Tillträde 2021-01-01 alternativt efter överenskommelse.

Intresserad?

För att söka tjänsten behöver du vara kommunikativ, driven och ha god samarbetsförmåga.   Du ser möjligheter, är noggrann och har ett coachande förhållningssätt. Du är insatt i energiomvandlingen i samhället och har erfarenhet från liknande uppdrag.

Hos oss får du vara med och spela en viktig roll i energiomställningen och jobba för att möta framtidens behov inom energibranschen. Vi ska för våra kunder vara den ledande partnern för hållbara energitjänster.

Krav

  • Utbildning inom hälsa, miljö och kvalitet
  • Gymnasieutbildning med inriktning mot teknik och naturvetenskap
  • Erfarenhet från liknande uppdrag
  • Kunskap inom verksamhetssystem och miljöledning
  • B-körkort

Meriterande 

  • Insatt i energiomvandlingen i samhället
  • Utbildningssamordning gällande skydd och säkerhet
  • Erfarenhet från skydd och säkerhetsarbete

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vilka är vi då?

Energiservice Skellefteå är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vind, vatten, värme, industri och elnät. Vi är ett helägt dotterbolag i Skellefteå Kraft-koncernen – en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Vårt mål är ett Sverige som drivs av 100 % förnybar energi. Därför säljer vi bara 100 % förnybar kraft, och satsar så mycket vi orkar på investeringar och forskning.

Om rekryteringen

Energiservice Skellefteå arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.

Många befattningar inom Skellefteå Kraft-koncernen är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamheten som det innebär att arbeta inom energibranschen. Vid rekrytering till en sådan befattning ställs krav på säkerhetsprövning med registerkontroll innan kandidaten kan anställas.

Vid frågor kontakta

Olov Boman, VD, 070-563 73 11
Roger Östman, Unionen, 070-340 47 85
Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71
Robert Ingberg, SEKO, 0910-77 26 62
Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40

Lämna ansökan här

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.