Mekaniker

Vi söker mekaniker till Energiservice avdelning Marknad och projekt för anställning i Finnfors eller Norsjö.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten

Som mekaniker arbetar du med förebyggande underhåll, mekaniska reparationer och planerade ombyggnationer inom våra områden vind, vatten, värme och industri. Arbetsuppgifterna är varierande men består i huvudsak av montage och serviceuppdrag där du jobbar både enskilt och i större projektteam.

Du har ansvar för avtalade uppdrag och arbetsuppgifter samt säkerställer att policys, lagstiftningar och rutiner följs. I rollen förekommer viss kalkylering och du behöver kunna tolka ritningar.

Hos oss blir du en del av avdelningen Marknad och projekt. Vi jobbar främst inom Skellefteå Kraft-koncernen men även i externa uppdrag. Som mekaniker kommer du tillhöra en arbetsgrupp på 12 medarbetare som består av tre ledande montörer, fyra servicetekniker, en anläggningsarbetare och fyra mekaniker.

Vi ska för våra kunder vara den ledande partnern för hållbara energitjänster.

På Energiservice får du vara med och spela en viktig roll i energiomställningen och jobba för att möta framtidens behov inom energibranschen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med placering i Finnfors eller Norsjö. Tjänsteresor med övernattningar på annan ort kan förekomma.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan!

Intresserad?

Som person är du tillförlitlig, serviceinriktad och en god entreprenör och har förmågan att hitta konstruktiva lösningar när det uppstår utmaningar och problem.

Som person är du noggrann, flexibel och social. Du är självgående, gillar att arbeta i team och delar gärna med dig av din kompetens till andra. Du har ett starkt säkerhetstänk, är engagerad och visar intresse för din egen utveckling.

Krav

  • Gymnasieutbildning inom verkstad eller fordon, alternativt motsvarande arbetserfarenhet som bedöms likvärdig.
  • B-körkort
  • God kunskap inom mekanik

Meriterande 

  • Erfarenhet av arbete inom industri och gärna erfarenhet av mekaniskt underhåll inom tung industri.
  • Erfarenhet av större projektarbeten
  • Kunskap gällande hydraulik, verkstadsmaskiner, svets, arbeten på höjd samt service av motorer och maskiner
  • Förarbevis för lastmaskin

Vilka är vi då?

Energiservice Skellefteå är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vind, vatten, värme, industri och elnät. Vi är ett helägt dotterbolag i Skellefteå Kraft-koncernen – en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Skellefteå Kraft driver på utvecklingen av förnybar energi genom investeringar och forskning. Målet är att vår egen energiproduktion ska bli 100 procent förnybar.

Om rekryteringen

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering med syfte att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.

Många befattningar inom Skellefteå Kraft-koncernen är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamheten som det innebär att arbeta inom energibranschen. Vid rekrytering till en sådan befattning ställs krav på säkerhetsprövning med registerkontroll innan kandidaten kan anställas.

Frågor?

Roger Lundström, Gruppchef, 070-246 43 99

Roger Östman, Unionen, 0910-77 26 43

Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71

Robert Ingberg, SEKO, 0910-77 26 62

Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40

Lämna ansökan här

Sista dag för ansökan är 16 oktober.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.