Mekaniker

Vi söker en mekaniker för anställning i Finnfors eller Norsjö.

Tjänsten

Som mekaniker arbetar du med förebyggande underhåll, mekaniska reparationer och planerade ombyggnationer inom våra områden vind, vatten, värme och industri. Du jobbar både enskilt och i större projektteam.

Du har ansvar för avtalade uppdrag och arbetsuppgifter och säkerställer att policys, lagstiftningar och rutiner följs. Viss kalkylering på jobb kan förekomma.

Hos oss blir du en del av avdelningen Marknad och projekt där vi samlar konstruktionskompetens samt generell specialistkompetens för produktion av vind, vatten och värme samt operativa resurser för genomförande av uppdrag. Som mekaniker tillhör du en arbetsgrupp som består av mekaniker, servicetekniker och maskiningenjörer.

Tjänsten är på 100 % och tills vidare. Övernattningar på annan ort förekommer.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?

För att söka behöver du kunna läsa ritningar och ha förmågan att hitta konstruktiva lösningar när det uppstår utmaningar och problem. Du är tillförlitlig, serviceinriktad och en god entreprenör. Du bidrar till våra affärer och vår verksamhetsutveckling genom ditt engagemang.

Som person är du noggrann, flexibel och social. Du är självgående, gillar att arbeta i team och delar gärna med dig av din kompetens till andra.

Hos oss får du vara med och spela en viktig roll i energiomställningen och jobba för att möta framtidens behov inom energibranschen. Vi ska för våra kunder vara den ledande partnern för hållbara energitjänster.

Krav

  • Gymnasieutbildning inom mekanik eller motsvarande
  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet av arbete inom industrin.
  • C-körkort

Vilka är vi då?

Energiservice Skellefteå är en heltäckande leverantör till företag av underhållstjänster, såsom elektriskt och mekaniskt underhåll samt service på anläggningar inom vind, vatten, värme, industri samt el- och fibernät.

Vi är ett helägt dotterbolag i Skellefteå Kraft-koncernen – en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Vårt mål är ett Sverige som drivs av 100 % förnybar energi.

Om rekryteringen

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering med syfte att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.

Många befattningar inom Skellefteå Kraft-koncernen är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamheten som det innebär att arbeta inom energibranschen. Vid rekrytering till en sådan befattning ställs krav på säkerhetsprövning med registerkontroll innan kandidaten kan anställas.

Vid frågor kontakta

Mathias Stenlund, Avdelningschef, 070-315 44 50
Roger Lundström, Gruppchef, 070-246 43 99
Roger Östman, Unionen, 070-340 47 85
Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71
Robert Ingberg, SEKO, 0910-77 26 62
Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40

Lämna ansökan här

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.