Projektledare

Vi söker en Projektledare för anställning i Norsjö.

Tjänsten 

Som projektledare kommer du leda projekt på uppdrag av verksamheten, främst mot investeringar i elnät och ställverk.

Du leder genom hela projekten från utredning, utförande till uppföljning med kvalité och säkerhet i fokus. Du säkerställer att budget och tidplan för projektet följs, skapar rätt förutsättningar för projektdeltagare att nå uppsatta mål, säkrar en sund arbetsmiljö och följer upp avslutade projekt. Du samordnar projekten och samarbetar med andra funktioner och avdelningar.

Här blir du en del av avdelningen Nät som samlar specialistkompetens inom elarbeten, mestadels mot elnät. Arbetsgruppen Regionnät arbetar med stationsarbeten och luftlinje 30-130 kV, Lokalnät med kabelarbeten och luftlinje 0,4-20 kV samt Projekt och konstruktion som jobbar med projektledning och beredning av elnätsprojekt inom 0,4-130kV.

Hos oss har du möjlighet att påverka både din egen vardag och energibranschens framtid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tjänsteresor kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?

För att söka tjänsten behöver du vara driven, resultat- och målinriktad. Du är strukturerad, har ett ekonomiskt tänk samt har erfarenhet av att leda eller samordna projekt. Du är självgående med god branschkännedom i energibranschen.

Hos oss får du vara med och spela en viktig roll i energiomställningen och jobba för att möta framtidens behov inom energibranschen. Vi ska för våra kunder vara den ledande partnern för hållbara energitjänster.

Krav

  • Högskoleingenjör eller motsvarande erfarenhet.
  • Erfarenhet av projektledning eller samordning
  • B-körkort

Meriterande

  • Certifiering som projektledare
  • Arbetslivserfarenhet inom branschen

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vilka är vi då?

Energiservice Skellefteå är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vind, vatten, värme, industri och elnät. Vi är ett helägt dotterbolag i Skellefteå Kraft-koncernen – en av Sveriges största kraftproducenter med produktion av vind- och vattenkraft, värme och bioenergi. Vårt mål är ett Sverige som drivs av 100 % förnybar energi. Därför säljer vi bara 100 % förnybar kraft, och satsar så mycket vi orkar på investeringar och forskning.

Om rekryteringen

Energiservice Skellefteå arbetar med kompetensbaserad rekrytering vars syfte är att se till varje persons kompetens och därmed främja mångfald och motverka diskriminering.

Många befattningar inom Skellefteå Kraft-koncernen är säkerhetsklassade på grund av den samhällsviktiga verksamheten som det innebär att arbeta inom energibranschen. Vid rekrytering till en sådan befattning ställs krav på säkerhetsprövning med registerkontroll innan kandidaten kan anställas.

Vid frågor kontakta

Camilla Ulander, avdelningschef Nät, 070-626 61 31
Roger Östman, Unionen, 070-340 47 85
Veronica Lindström, Akademikerföreningen, 0910-77 27 71
Robert Ingberg, SEKO, 0910-77 26 62
Örjan Karlsson, Ledarna, 0910-71 66 40

Lämna ansökan här

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.