Underhållsbolaget Energiservice Skellefteå AB föreslås få ny styrelseordförande i maj.

 

Styrelsen för Skellefteå Kraft AB föreslår till Skellefteå Stadshus AB att Hans Kreisel, koncernchef vid Skellefteå Kraft, i maj lämnar över ordförandeskapet i Energiservice Skellefteå AB till Jan Bardell.

Jan Bardell är 59 år och bosatt i Stockholm och kommer senast från uppdraget som VD för servicebolaget ONE Nordic AB. Jan Bardell har även många års erfarenhet från Vattenfall-koncernen, där han haft flera olika VD-uppdrag. Inom ramen för ett av dessa uppdrag var han även aktiv i styrelsen för dåvarande Skellefteå Energiunderhåll AB.

"Att arbeta med Energiservice Skellefteå känns jättekul! Det är en spännande bransch som står inför både stora utmaningar och en intressant utveckling som jag ser fram emot att bidra till" säger Jan Bardell.

Hans Kreisel kommer att fortsätta som ordinarie ledamot i Energiservice Skellefteås styrelse. 

För mer information kontakta:
Hans Kreisel, koncernchef Skellefteå Kraft
E-post: hans.kreisel@skekraft.se
Mobil: 072- 217 58 21

Energiservice är en heltäckande leverantör av underhållstjänster till företag inom vind, vatten, värme, industri och elnät. Kärnkompetensen finns inom vatten- och vindkraftsanläggningar, men vi erbjuder även professionellt underhåll inom värme, industri och elnät.

Energiservice har idag mer än 100 medarbetare. Företaget ägs av Skellefteå Kraft och vår huvudsakliga verksamhet finns i Västerbotten och Norrbotten, men vi har även uppdrag söderut och i Europa. Vi har kontor i Finnfors, Norsjö och Arjeplog. Huvudkontoret ligger i Skellefteå.